Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Триває підготовка команд до весняної частини обласних змагань

Триває підготовка команд до весняної частини обласних змагань

Під час міжсезонних зборів клуби підвищують свою майстерність не тільки в тренувальних заняттях, а також в ігровій діяльності.

7 березня відбулося перше тренування у 2023 році гравців футбольного клубу "Пробій" Городенка. Разом зі старожилами в загальній групі працював і ряд новачків, у тому числі з досвідом виступів на професіональному рівні.

Колективу був представлений новий тренерський штаб в особі головного тренера Романа Москалика та тренера Ігора Білика. Президент клубу Віталій Шевага окреслив основні завдання на сезон та плани команди "Пробій" у найближчій перспективі.

9 березня, у рамках підготовки до 27-го традиційного передсезонного турніру "Кубок Підгір'я" городенківська команда проведе товариський матч з учасником першості області "Ліцей-Вікторія" з Івано-Франківська.

Пробій Городенка
Пробій Городенка

Розпочав підготовку до другої частини обласних змагань і футбольний клуб "Карпати" Кути. Після довгої зимової перерви "карпатівці" 8 березня в Івано-Франківську на стадіоні "Хет-Трик Арена" провели перший товариський спаринг. Суперником був лідер другої обласної ліги команда "Олімп" Татарів. Поєдинок завершився з рахунком 2:0 на користь футболістів "Карпат".

11 березня підготовчий процес продовжиться, команда з Кут візьме участь у розіграші традиційного передсезонного турніру "Кубок Підгір‘я".

Карпати Кути

Поки великий футбол ще на перерві, прес-служба футбольного клубу "Благо-Юність" Верхня підготувала для вболівальників невеличке цікаве інтерв’ю з головним тренером Романом Мотузом.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу