Новини :: Футбольне ретро

|

"Футбольне ретро" на YouTube-каналі ІФ СПОРТ

Футбольне ретро на YouTube-каналі ІФ СПОРТ

Для шанувальників спорту №1 YouTube-канал ІФ СПОРТ у рубриці "Футбольне ретро" продовжує публікувати відеозаписи історичних матчів прикарпатських команд обласних та Всеукраїнських змагань.

Для справжніх футбольних гурманів пропонуємо відеозапис вирішального матчу за звання чемпіона Івано-Франківської області сезону 1992 року між футбольними командами "Хутровик" Тисмениця і "Хімік" Калуш.

У зв'язку з переходом у 1992 році обласних змагань на систему "осінь-весна", було прийнято рішення провести на весні чемпіонат області першої ліги у двох групах з наступним визначенням чемпіона та призерів у стикових матчах.

Попередньо за Регламентом змагань стикові поєдинки для визначення чемпіона мали відбутися на обох футбольних полях суперників – дома та на виїзді. Але потім Виконком обласної федерації футболу прийняв рішення, яке підтримали представники команд фіналістів змагань, провести один вирішальний матч на нейтральному стадіоні "Електрон" в Івано-Франківську.

У вирішальній грі зустрілися переможці: групи "А" – "Хутровик" Тисмениця та групи "Б" – "Хімік" Калуш. Під акомпанемент дощу футболісти обох команд видали неймовірну гру, яка завершилася перемогою "Хутровика" з рахунком 4:3.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу