Новини :: Виконавчий комітет

|

Відбулось засідання Виконавчого комітету "ІФАФ"

Відбулось засідання Виконавчого комітету ІФАФ

1 серпня шляхом використанням засобів зв’язку було проведене засідання Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної асоціації футболу. На засіданні розглядалися листи-звернення від НК "Пробій" Городенка та громадської спілки "Футбольна Академія "Прикарпаття".

У відповідності до листа НК "Пробій" Городенка (№31 від 31.07.2023 р.) та заслухавши і обговоривши інформацію першого заступника голови "ІФАФ" Тараса Клима, Виконавчий комітет постановив рекомендувати НК "Пробій" Городенка для участі в чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд сезону 2023-2024 років.

У відповідності до листа-звернення громадської спілки "Футбольна Академія "Прикарпаття" (№596 від 31.07.2023 р.) та заслухавши і обговоривши інформацію заступника голови, виконавчого директора "ІФАФ" Василя Сікори, Виконавчий комітет постановив задовільнити клопотання громадської спілки "Футбольна Академія "Прикарпаття" щодо зміни назви футбольної команди з "Футбольна Академія "Прикарпаття" Івано-Франківськ на ФАПФ Івано-Франківськ в змаганнях під егідою "ІФАФ" та ААФУ. У відповідності до Регламенту обласних змагань з футболу сезону 2023-2024 років (ст. 17; п. 1) зобов’язати громадську спілку "Футбольна Академія "Прикарпаття" сплатити "ІФАФ" грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу