Новини :: Різне

|

Шістсот шістдесятий день героїчного спротиву України проти росії

Шістсот шістдесятий  день героїчного спротиву України проти росії

Незабаром виповниться два роки великої війни. Україна продовжує виборювати своє право на суверенітет у протистоянні російській агресії та відстоювати європейський вибір на дипломатичній арені.

Вчора, 14 грудня, було прийнято рішення про початок переговорів про вступ у Європейський Союз. Після цього кроку ще будуть наступні. Це велика робота – інтегрувати державу, усі інституції, усі норми до Євросоюзу. Але Україна вже не раз доводила, на що вона здатна. Буде й інше переможне рішення – буде час, коли зможемо відсвяткувати вступ України в Євросоюз.

Почата путіним кривава війна є трагедією світового масштабу та веде росію до краху, а Україну все більше наближає до Європи. Разом з цим, зараз важкий час та не можна дозволити собі розслаблятися, ворог сконцентрував свої боєздатні сили на Сході та Півдні України і намагається захопити якомога більше українських земель.

Зараз як ніколи потрібно єднання української нації, адже народ України більш мотивований і відчуває підтримку усього світу зброєю, фінансами та моральним духом. Україна безумовно переможе та визволить усі окуповані ворогом території, поверне біженців та депортованих, відбудується та стане ще кращою провідною Європейською країною!

За кожен ранок, за кожен прожитий день, за кожну мить, коли ми можемо пригорнути своїх дітей чи обійняти родичів, ми дякуємо українським воїнам. Ви – люди зроблені зі сталі. Ви – неймовірні. Дякуємо Збройним Силам України! Слава Україні!

660 день війни
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу