Новини :: Виконавчий комітет

|

Відбулось засідання Виконавчого комітету "ІФАФ"

Відбулось засідання Виконавчого комітету ІФАФ

14 грудня в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулось засідання Виконавчого комітету "ІФАФ". На засіданні були присутні 22 з 23 членів Виконавчого комітету Громадської спілки. З усіх питань рішення приймалися відкритим голосуванням.

Згідно порядку денного члени Виконкому затвердили організаційну структуру, план роботи, Єдиний календар спортивно-масових заходів ГС "ІФАФ".

З метою покращення роботи по основних напрямках розвитку і популяризації футболу в області, а також залучення громадського активу до діяльності "ІФАФ" були затверджені склад та регламенти комітету з проведення змагань, комітетів комунікації із засобами масової інформації, Етики і Чесної гри, жіночого футболу, ветеранського футболу, технічний комітет, які забезпечуватимуть роботу Асоціації в усіх напрямках протягом 2024 року.

Наступними питаннями порядку денного були затверджені розміри грошових обов’язкових внесків та безповоротної фінансової допомоги у 2024 році футбольних клубів учасників обласних змагань з футболу, ПФЛ України та ААФУ, асоційованих членів "ІФАФ", арбітрів та спостерігачів арбітражу обласного Комітету арбітрів. ГС "Дитячо-юнацька футбольна ліга Івано-Франківської області" та ГО "Асоціація футболу учасників АТО Івано-Франківської області" були звільнені від оплати грошового обов’язкового внеску.

Далі члени Виконкому затвердили кошторис доходів та витрат Громадської спілки "Івано-Франківська обласна асоціація футболу" на перше півріччя 2024 року та зобов’язали Адміністрацію "ІФАФ" сплатити безповоротну фінансову допомогу районним асоціаціям футболу Івано-Франківської області за період листопад-грудень 2023 року: Івано-Франківська РАФ – 10 000,00 грн., Калуська РАФ – 8 000,00 грн., Коломийська РАФ – 8 000,00 грн., Надвірнянська РАФ – 6 000,00 грн., Косівська РАФ – 6 000,00 грн., Верховинська РАФ – 4 000,00 грн.

Також Виконавчий комітет підтримав звернення ГС "Коломийська РАФ" провести фінальний матч розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футзалу сезону 2023-2024 років в спорткомплексі с. Королівка (Коломийський р-н, Коломийська ТГ, с. Королівка, вул. Спортивна, 3).

По наступному питанню виступив голова обласна асоціація футболу Тарас Клим, який повідомив, що Виконавчий комітет УАФ (протокол №5 від 4 грудня 2023 року) прийняв рішення про скликання позачергового XXVI Конгресу УАФ та його проведення 25 січня 2024 року у місті Києві. У відповідності до ч.1 ст. 23 Статуту УАФ кожен постійний член УАФ може висунути лише одного кандидата на посаду Президента УАФ. Рішення про висування кандидата на посаду Президента УАФ є безвідкличним.

Тарас Петрович запропонував висунути від Громадської спілки "Івано-Франківська обласна асоціація футболу" кандидатом на посаду Президента УАФ Шевченка Андрія Миколайовича. Члени Виконкому підтримали кандидатуру Шевченка. Делегатами від ГС "ІФАФ" для участі у позачерговому XXVI Конгресі УАФ Виконавчий комітет висунув Тараса Клима (Голова "ІФАФ"), Василя Сікору (перший заступник голови, виконавчий директор "ІФАФ") та Миколу Васильківа (заступник голови "ІФАФ").

Для розвитку дитячо-юнацького та масового футболу районним асоціаціям футболу, Дитячо-юнацькій футбольній лізі Івано-Франківської області та для команд-учасниць турніру з міні-футболу серед дітей пам’яті Е. Микульця були передані 75-ть футбольних м'ячів, які надійшли від Української асоціації футболу.

Наостанок Виконком прийняв рішення нагородити почесною відзнакою "ІФАФ" – медаль "За заслуги" Мар’яна Костянтиновича Гуменіловича.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу