Новини :: Оголошення

|

Збір коштів на FPV-дрони для ЗСУ

Збір коштів на FPV-дрони для ЗСУ

Дрони – це очі сучасної армії. Вони захищають позиції, розвідують, коригують, нищать ворогів та їхню техніку, збивають ворожі дрони і навіть беруть у полон! Масове застосування FPV-дронів у бойових діях між українськими та російськими силами, кардинально змінило картину сучасної війни. Про це свідчать безліч відео бойового застосування таких безпілотників на фронті.

З ініціативи члена Виконавчого комітету "ІФАФ", віце-президента "Асоціації футболу учасників АТО Івано-Франківської області" Ігоря Лукиніва Івано-Франківська обласна асоціація футболу звертається до членів Виконавчого комітету "ІФАФ", постійних та асоційованих членів "ІФАФ" та інших суб’єктів футболу області з метою збору коштів для придбання FPV-дронів для потреб 109-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Збройних Сил України, який зараз виконує бойове завдання на Донецькому напрямку.

Вартість одного дрону складає близько 16 500,00 грн. Два дрони буде придбано виключно за кошти Громадської спілки "Івано-Франківська обласна асоціація футболу", а Ваші донати будуть акумульовані для придбання ще можливої кількості дронів. Ваші донати можна внести готівкою або надіслати на реквізити "ІФАФ":

Громадська спілка "Івано-Франківська обласна асоціація футболу"

Код ЄДРПОУ – 20534086

Р/р – UA853204780000026009924422507 в АБ "Укргазбанк". МФО – 320478

З поміткою: "На дрони для 109-го окремого гірсько-штурмового батальйону"

Слава Україні!

FPV-дрони для ЗСУ
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу