Новини :: Кубок Підгір'я

|

Завершився груповий етап турніру "Кубок Підгір’я 2015"

Завершився груповий етап турніру Кубок Підгір’я 2015

В групі "Б" сьогодні під акомпанемент дощу відбулися заключні матчі групового етапу турніру "Кубок Підгір'я 2015".

В Братківцях місцевий "Колос" приймав "Ніку-Івано-Франківськ". В'язке, мокре поле додало футболістам певні труднощі. Про комбінаційний футбол можна було забути. В таку негоду на перший план вийшла фізична підготовка. Першими до слизького поля пристосувалися івано-франківці. "Ніка" володіла перевагою, створювала моменти, три з яких можна сміливо віднести до 100%-их, але реалізувати свою перевагу в гол так і не змогла. Другий тайм розпочався вже під диктовку "Колоса". Уже в дебюті братківці скористалися помилкою в обороні суперника і відкрили рахунок. Далі настала черга "Колоса" створювати і тринькати моменти. Під кінець 75-ї хвилини гри гравцеві "Ніки" вдався маленький футбольний шедевр – м'яч, пущений з-за меж штрафного майданчика, від поперечини влетів у праву від воротаря "Колоса" "дев'ятку" – 1:1. У компенсований арбітром час "Колос" міг вирвати перемогу, реалізуй футболіст місцевої команди вихід один на один з голкіпером івано-франківців.

В іншому поєдинку групи "Б" в с.Санжара "Оскар" (Підгір'я) з мінімальним рахунком 2:1 переграв івано-франківську "Галичину". У цій грі з не менш драматичними поворотами, де був і не реалізований пенальті, всі м'ячі були забиті в першому таймі. Другий тайм матчу пройшов у взаємних атаках, але оборонні лінії суперників діяли надійно, і рахунок до фінального свистка не змінився.

У підсумку "Оскар" та "Колос" виходять до півфіналу "Кубку Підгір'я".

Група "Б"

  • "Колос" - "Ніка-Івано-Франківськ" - 1:1
  • "Оскар" - "Галичина" - 2:1

Турнірна таблиця

1"Оскар" Підгір'я3009-29
2"Колос" Братківці1112-64
3"Галичина" Ів.-Франківськ1023-43
4"Ніка-Івано-Франківськ"0123-51

В півфіналі за головний трофей турніру між собою зійдуться:

  • "Карпати" (Болехів) - "Колос" (Братківці)
  • "Оскар" (Підгір'я) - "Карпати" (Брошнів-Осада)

В півфіналі за 5-8 місця турніру будуть грати:

  • ФК "Калуш" - " Ніка-Івано-Франківськ"
  • "Галичина" (Івано-Франківськ) - "Нафтовик" (Долина)

Півфінальні поєдинки відбудуться наступної суботи - 4 квітня. Фінал, матчі за 3-є, 5-е та 7-е місця – в неділю (5 квітня). Про час початку та місця проведення зустрічей буде повідомлено після узгоджень цих питань з учасниками турніру.