Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

У Братківцях відбулось свято великого футболу

У Братківцях відбулось свято великого футболу

17 серпня в селі Братківці Тисменицького району відбулось справжнє свято великого футболу за участю професіонального клубу області – МФК "Прикарпаття".

На стадіоні імені Івана Краснецького (колишнього голкіпера, а згодом і тренера івано-франківської команди) виступили три покоління футболістів. Першими на газон вийшли юнацькі команди вікової категорії U-18 сіл Братківці Тисменицького району та Угорники Коломийського району. У впертій боротьбі, лише у серії післяматчевих пенальті сильнішими виявились футболісти Коломийщини.

Далі показові виступи провели гравці новоствореного ДЮФК "Надія-Прикарпаття", старшим тренером якого є ще одна легенда івано-франківського футболу, гравець, що провів більш ніж 500 матчів на професійному рівні, – Ярослав Ватаманюк.

А справжньою родзинкою свята стала товариська зустріч між місцевою командою с. Братківці та івано-франківським "Прикарпаттям", яка завершилась перемогою франківчан з рахунком 6:1.

Також у програмі свята була організована автограф-сесія від гравців-професіоналів. Кожен охочий мав змогу поспілкуватися та зробити фото на згадку з підопічними Володимира Ковалюка та самим наставником.

Фотокореспондент Петро Белей