Новини :: Турніри

|

"Кубок Федерації" пам'яті Думанського. Результати 1-го туру

Кубок Федерації пам'яті Думанського. Результати 1-го туру

Серед всіх видів спорту футбол займає одне з перших місць. Важко уявити інший вид спорту, який міг би змагатися з ним у популярності, доступності та емоційності. 15 листопада в Івано-Франківську на стадіоні "Хет-Трик Арена" стартував ХХІІ-й за ліком традиційний турнір з футболу "Кубок Федерації" пам'яті Мирослава Думанського.

Офіційно відкрили турнір заступник голови обласної федерації футболу Микола Васильків, головний суддя змагань Василь Луцький, ветерани Прикарпатського футболу Петро Кушлик, Михайло Гнатишин, Роман Мазур, Ігор Мельничук, головний спеціаліст обласної Дитячо-юнацької футбольної ліги Сергій Пташник, родина Мирослава Думанського – дружина Ольга Володимирівна, син Ярослав Мирославович та онук Ярослав Ярославович.

Під час урочистої частини відкриття турніру почесні гості звернулися до присутніх вболівальників та футболістів із привітаннями та побажаннями успіхів, налаштували їх на перемогу та висловили сподівання, що гравці зможуть показати високий рівень підготовки, розкрити свої футбольні таланти та отримати задоволення від гри.

По закінченні церемонії відкриття турніру були зіграні матчі першого туру, в яких були зафіксовані наступні результати:

Група "А":

"Покуття" (Коломия) – ДЮФК "Ніка-05" U-19 (Івано-Франківськ) – 0:0

Група "Б":

ДЮФК "Ніка-05" U-17 (Івано-Франківськ) – "Тепловик-ДЮСШ №3" U-19 (Івано-Франківськ) – 0:3

Голи: Андрій Слободян (2), Павло Семенюк

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу