Новини :: Технічний департамент

|

20 тренерів Івано-Франківської області отримали "С" диплом ФФУ

20 тренерів Івано-Франківської області отримали С диплом ФФУ

У п’ятницю, 22 грудня, 20 футбольних тренерів з Івано-Франківщини отримали "С" диплом Федерації футболу України. Урочисте вручення дипломів та спеціальних тренерських посвідчень відбулось перед черговим засіданням Виконавчого комітету ІФФФ.

До всіх слухачів, які навчались та успішно склали підсумкові теоретичні іспити, зі словами привітання звернулись відповідальний за проведення курсів "С" диплому ФФУ в Івано-Франківській області, керівник Технічного департаменту ІФФФ Микола Васильків, голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Андрій Бондаренко, Заслужений тренер України, член лекторської групи слухачів "С" диплом ФФУ Петро Кушлик та інструктор з практичних занять за Програмою "С" диплом ФФУ в Івано-Франківській області Сергій Пташник.

Кожен із виступаючих наголосив на важливості роботи тренера в сучасному футболі та на вмінні кваліфікованих спеціалістів демонструвати чудові результати роботи. Голова ІФФФ Андрій Бондаренко побажав усім тренерам не зупинятись на досягнутому та і надалі вдосконалюватись як футбольним фахівцям, продовжуючи навчатись протягом усієї нелегкої тренерської кар’єри. Після цього усі без винятку тренери, які успішно склали підсумкові іспити, отримали свої дипломи.

Пропонуємо вашій увазі ФОТОЗВІТ церемонії вручення дипломів та спеціальних тренерських посвідчень члена Комітету зі зв'язків із засобами масової інформації обласної федерації футболу фотокореспондента Петра Белея.

Олег Волосянко, Технічний департамент ІФФФ