Новини :: Турніри

|

Різдвяне свято для дітей учасників АТО

Різдвяне свято для дітей учасників АТО

27 грудня в Івано-Франківську для дітей із сімей загиблих атовців та малозабезпечених сімей Асоціація футболу учасників АТО Івано-Франківської області спільно з Івано-Франківською обласною федерацією футболу провели передноворічне свято.

У манежі муніципального ФОКу, з метою підтримки реабілітаційного центру для атовців та їхніх родин "Нові крила", який створено з ініціативи "Бандерівського схрону", ветерани АТО та ветерани прикарпатського футболу провели різдвяну міні-футбольну зустріч.

На поле у складі ветеранів футболу вийшли Ігор Кукушкін, Володимир Кулешов, Олег Рипан, Олег Руденський, Анатолій Редушко, Ігор Гогіль, Володимир Крижанівський, Юрій Шулятицький, Петро Русак, Сергій Пташник, Зиновій Василів, Микола Вітовський, Володимир Чуйко.

Перед грою відбулась урочиста церемонія. Діти вивели футболістів на поле, Дід мороз вручив малечі подарунки, заступник голови, виконавчий директор Івано-Франківської обласної федерації футболу Василь Сікора разом з головою Комітету ветеранів ІФФФ Василем Луцьким презентували всім учасникам футбольного дійства книги ветерана прикарпатського футболу Степана Рибака "Спогади з вірою в майбутнє".

Розпочали матч діти пробиттям пенальті воротарям. Сам поєдинок ветеранів пройшов у дружній атмосфері й завершився бойовою нічиєю з рахунком 11:11.

Для дітей атмосфера казкового свята продовжилась у ігровій кімнаті "Фонтуш Бутік Готелю", де їх чекали солодощі, а Святий Миколай організував конкурси, веселощі та гарний настрій святкового дня.

Пропонуємо вашій увазі відео-сюжет "Різдвіної зустрічі" ТРК "Карпати":

Відкриття IV турніру
Відкриття IV турніру
Відкриття IV турніру
Відкриття IV турніру
Відкриття IV турніру
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу