Новини :: Оголошення

|

Семінар-нарада за участю голів районних (міських) федерацій футболу

Семінар-нарада за участю голів районних (міських) федерацій футболу

2 лютого в конференц-залі "Фонтуш Бутік Готелю" відбудеться семінар-нарада за участю голів районних (міських) федерацій футболу Івано-Франківської області та керівників структурних підрозділів обласної федерації футболу. Початок роботи о 12.00.

На семінарі-нараді будуть розглядатися наступні питання:

1. Про співпрацю Р(М)ФФ з районними (міськими) осередками ГО "Асоціація футболу учасників АТО в Івано-Франківській області" (доп. А. Долик).

2. Про співпрацю районних (міських) федерацій футболу та органів місцевого самоврядування (органів державної влади) щодо розвитку футбольної інфраструктури в містах та районах області (доп. В. Сенів).

3. Про вимоги щодо написання та реалізацію малих проектів Р(М)ФФ та структурних підрозділів ІФФФ (доп. А. Бондаренко, В. Мартинюк).

4. Про дотримання статутних вимог при підготовці та проведенні Конференцій районних (міських) федерацій футболу (доп. В. Сікора).

5. Про установчі документи Р(М)ФФ (із внесеними змінами згідно ЗУ "Про громадські об’єднання") (доп. В. Сікора).

6. Виконавчі комітети Р(М)ФФ та їх засідання (доп. О. Волосянко).

7. Постійні комітети та організація діяльності Р(М)ФФ (комітет з проведення змагань, комітет дитячо-юнацького футболу, оргкомітет клубу "Шкіряний м’яч", комітет арбітрів, комітет ветеранів, комітет різновидностей футболу, юридичні органи - КДК та Апеляційний комітети (положення та плани роботи) (доп. В. Луцький, М. Васильків, А. Романюк, В. Сікора).

8. Планування роботи (план роботи федерації на рік, перспективне планування) (доп. Т. Клим).

9. Спортивно-масова робота (календар, регламенти, основні змагання: чемпіонат, першість, кубок, суперкубок, традиційні турніри, змагання ветеранів, футзал, "Шкіряний м’яч") (доп. В. Сікора, В. Луцький).

10. Кошторис доходів та витрат Р(М)ФФ (доп. В. Сікора).

11. Звіти про використання безповоротної фінансової допомоги ІФФФ (доп. В. Сікора).

12. Реєстрація учасників районних (міських) змагань з футболу в Єдиній базі даних ФФУ (доп. О. Волосянко).

13. Реорганізація системи проведення районних (міських) змагань з футболу (перехід на систему проведення змагань "осінь - весна") (доп. Т. Клим).

14. Організація та проведення розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області сезону 2017-2018 років (1/4, 1/2 фіналу та фінальний матч) та сезону 2018-2019 років (доп. В. Сікора).

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу