Новини :: Кубок Підгір'я

|

В березні на Івано-Франківщині відбудеться 25-й за ліком традиційний турнір з футболу "Кубок Підгір'я"

В березні на Івано-Франківщині відбудеться 25-й за ліком традиційний турнір з футболу Кубок Підгір'я

Івано-Франківська обласна федерація футболу запрошує професіональні та аматорські футбольні клуби (команди) України і області на 25-й за ліком традиційний турнір з футболу "Кубок Підгір'я".

Турнір буде проводитися в період з 10 по 18 березня 2018 року. Нарада з представниками команд відбудеться 9 березня о 12-й годині в офісі обласної федерації футболу (м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 80).

Головна мета турніру "Кубок Підгір'я" – підготовка професіональних та аматорських футбольних клубів (команд) до чемпіонату, першості та розіграшу Кубка України та області з футболу сезону 2018 року, популяризація футболу в області та Україні, підготовка арбітрів та спостерігачів арбітражу з футболу до сезону 2018 року.

Загальне керівництво змаганнями здійснює Івано-Франківська обласна федерація футболу. Безпосереднє проведення змагань здійснює Комітет з проведення змагань та Комітет арбітрів ІФФФ.

Матчі турніру проводитимуть арбітри Всеукраїнських змагань з футболу та арбітри Івано-Франківської обласної федерації футболу.

Більш детальну інформацію можна знайти в Регламенті турніру, який розміщений на офіційному сайті ІФФФ в розділі ДОКУМЕНТИ -> ТУРНІРИ, і є офіційним викликом команд на змагання.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу