Новини :: Кубок Підгір'я

|

25-й турнір з футболу "Кубок Підгір'я-2018" – день перший

25-й турнір з футболу Кубок Підгір'я-2018 – день перший

10 березня на стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена" м. Івано-Франківська розпочався ювілейний 25-й за ліком традиційний передсезонний турнір з футболу "Кубок Підгір'я-2018".

На першому етапі змагань команди проведуть матчі у трьох групах по круговій системі в одне коло.

В матчах першого ігрового дня групового етапу зафіксовано наступні результати:


1 тур, 10 березня (субота)

  • МФК "Прикарпаття" Івано-Франківськ – "Тепловик-ДЮСШ №3" Івано-Франківськ – 2:0
  • "Вихор" Ямниця – "Нафтовик" Долина – 2:2
  • "Ніка-Вовчинець" Івано-Франківськ – НФК "Бурштин" – 1:0

Відкрили змагання івано-франківські МФК "Прикарпаття" і "Тепловик-ДЮСШ №3". В цілому гра проходила за територіальної переваги футболістів професіональної команди, а долю протистояння вирішили два влучних постріли Ігоря Худобяка в кожному з таймів.

Наступний матч між ямницьким "Вихором" та долинським "Нафтовиком" видався більш ніж напруженим. Футболісти "Вихора" впевнено розпочали гру, забили швидкий м'яч, створили ще кілька небезпечних моментів. Але гравці "Нафтовика" не знітилися, поступово прийшли до тями і двічі змусили воротаря Ямниці діставати круглу сферу із своїх воріт. До фінального свистка "Вихору" вдалося зрівняти рахунок, у підсумку – нічия.

Закривав програму першого ігрового дня турніру двобій між новоствореним івано-Франківським ФК "Ніка-Вовчинець", основу якого склали вихованці ДЮФК "Ніка-05", та НФК "Бурштин". Маючи у своєму розпорядженні низку досвідчених футболістів бурштинці вважались фаворитами поєдинку. Але перспективна молодь дала бій представнику першої обласної ліги і створила маленьку сенсацію, забивши у середині другого тайму м'яч, який у підсумку виявився переможним для "Нікі-Вовчинець".

Кубок Підгір'я день перший
Кубок Підгір'я день перший
Кубок Підгір'я день перший
Кубок Підгір'я день перший
Кубок Підгір'я день перший

З календарем та результатами турніру "Кубок Підгір'я-2018" можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі КУБОК ПІДГІР'Я розділу ЗМАГАННЯ – КУБОК ПІДГІР'Я-2018 З ФУТБОЛУ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу