Новини :: Кубок області

|

Визначились пари стадії 1/2 фіналу Кубку області

Визначились пари стадії 1/2 фіналу Кубку області

26 квітня в офісі Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулося засідання Комітету з проведення змагань, на якому пройшла процедура жеребкування й були затверджені наступні пари команд стадії 1/2 фіналу розіграшу Кубка області з футболу сезону 2017-2018 років:

  • ФК "Рогатин" (Рогатин) – "Карпати" (Брошнів-Осада)
  • "Нафтовик" (Долина) – "Покуття" (Коломия)

Звертаємо увагу представників команд та вболівальників, що матчі 1/2 фіналу розіграшу Кубка області проводяться з 2 (двох) матчів (на своєму полі та на полі суперника). Перші матчі півфіналів відбудуться 2 травня (середа) у Рогатині та Долині, матчі-відповіді – 9 травня (середа) відповідно у Брошнів-Осаді та Коломиї.

Якщо основний час матчу завершиться внічию, буде призначений додатковий час (2 тайми по 15 хвилин). Якщо в додатковий час не буде виявлено переможця, буде призначена серія післяматчевих 11-метрових ударів згідно з Правилами гри у футбол.

Фінальний матч розіграшу Кубка області проводиться з однієї гри. Рішення щодо місця проведення фінального матчу приймає Виконком, Президія або Комітет з проведення змагань ІФФФ.

Жеребкування Кубку області з футболу
Жеребкування Кубку області з футболу

Дисциплінарні санкції у вигляді попередження, які отримали футболісти в іграх чемпіонату, першості області та змаганнях команд U-18, не враховуються в іграх розіграшу Кубка та Суперкубка області і навпаки.

Дисциплінарні санкції у вигляді вилучення, які отримали футболісти в іграх чемпіонату, першості області та змаганнях команд U-18, враховуються в іграх розіграшу Кубка та Суперкубка області і навпаки.

У випадку переходу футболіста під час реєстраційного періоду до іншого футбольного клубу (команди), він може продовжити участь у матчах розіграшу Кубка в складі нового футбольного клубу (команди). Футболісти, які були зареєстровані після першої півфінальної гри, не мають права брати участь у подальших матчах розіграшу Кубка області.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу

Фотографії Петра Белея