Новини :: Оголошення

|

В Івано-Франківську відбудеться футбольний табір

В Івано-Франківську відбудеться футбольний табір

З початком літа в Івано-Франківську, а саме на стадіоні "Хет-Трик Арена", "отабориться" професійний скаутінговий футбольний кемп, учасниками котрого стануть спортсмени 2000 р.н. і молодші. Табір пройде впродовж 30 травня – 5 червня, а головними організаторами виступають польська агенція "ЕmSport", Junior Football Academy та Академія НФК "Ураган".

Минулоріч дебютний табір успішно пройшов у "Буковелі", і згуртував дітей ледь не із всіх куточків України. Біля тридцяти учасників під пильним оком спеціалістів пройшли біомеханічну діагностику та отримали повний аналіз індивідуального тестування, а в рамках дворазових тренувань здобули неймовірну футбольну практику в різних напрямках: фізичний розвиток, координація, швидкість, реакція, мислення, робота з м’ячем, технічна і тактична підготовка.

Цьогоріч головною "родзинкою" табору стане скаутінгова складова – після табору учасники, котрі найкраще себе зарекомендують, зможуть пройти тестування у провідних футбольних академіях, і отримають можливість співпраці з менеджерською агенцією.

Футбольний табір
Футбольний табір

Ще більш вражатиме й "десант" професійних коучів – дипломованих тренерів UEFA: Gonzalo Feio (Португалія), Томаш Бишко, Ярослав Петчековський, Міхал Віркус, і тренери з моторики – Міхал Коволь, Павел Корабловский або Мартина Башукевич (Польща).

Щодо самої організації навчально-тренувального процесу, то всі учасники будуть поділені на вікові групи, також будуть враховані і результати тестування, які покажуть, в якому напрямку працювати. Щоб розкрити потенціал всіх "кемпівців" кожного дня табору за кожною групою буде закріплюватися польський тренер. Весь інтенсив футбольного табору пройде у режимі дворазових тренувань, яке розпочинатиметься і закінчуватиметься теорією – коучі даватимуть настанови та робити підсумки.

Футбольний табір
Футбольний табір

Для додаткової інформації:

Володимир Салій – представник EmSport в Україні. Конт. телефони: 0663911297 / 0976716284

Андрій Іванович – представник НФК "Ураган". Конт. телефон: 0977116711

Володимир Слободян – директор Академії НФК "Ураган". Конт. телефони: 0505374670 / 0678484159

Міхал Віркус – директор Junior Football Academy. Конт. телефон: +48669790810. E-mail: michal@emsport.pl

Реєстрація за посиланням: ФОРМА ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ.

НФК "Ураган"

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу