Новини :: Технічний департамент

|

Склала іспити чергова група тренерів курсів "С"-диплом ФФУ

Склала іспити чергова група тренерів курсів С-диплом ФФУ

8 лютого у приміщенні читального залу Івано-Франківського коледжу фізичного виховання успішно склала іспити чергова група слухачів, яка проходила протягом жовтня-лютого навчання на тренерських курсах "С"-диплом ФФУ в Івано-Франківській обласній федерації футболу. Учасники курсів навчались теорії та методики викладання гри у футбол. Заняття проводилися у вигляді лекцій, методичних, семінарських та практичних занять.

Очолював екзаменаційну комісію член Науково-методичної ради Федерації футболу України, заступник декана факультету з навчальної роботи Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Ярослав Богданович Боднар. Також до складу комісії увійшов керівник Технічного департаменту ІФФФ Микола Миколайович Васильків.

Майже п'ять годин Тетяна Гвоздик, Роман Матис, Олександр Фомічов, Любомир Корнута, Володимир Смола, Назарій Поворозник, Роман Слободян, Богдан Мельниченко, Богдан Ольшанецький, Роман Синяк, Андрій Телько, Олег Петрик, Андрій Олійник, Володимир Корнута, Роман Тимчишин, Роман Швед, Юрій Іванишин, Святослав Рибак, Олег Ольшанецький, Петро Липецький, Олег Рипан, Дмитро Ганущак, Дмитро Тодорак та Ігор Худобяк старанно демонстрували всі ті знання, що отримали під час навчання.

Голова екзаменаційної комісії Ярослав Боднар зазначив: "Слухачі курсів показали високий рівень знань та серйозно поставилися до навчання. Отримання диплому "С" – є лише першим кроком для розвитку. Робота тренера – це постійний обмін досвідом і процес вдосконалення. Вірю у те, що серед цієї групи є люди, які у перспективі працюватимуть у професійному футболі".

Перший заступник голови ІФФФ Тарас Клим зауважив: "Програма "С"-диплом була розроблена та затверджена для того, щоб тренери масового футболу, а це тренери аматорського, дитячого та юнацького футболу, мали можливість отримати початкову футбольну освіту. Серйозною, на сьогоднішній день, є і мотивація для отримання "С"-диплому, адже згідно регламентуючих документів, даний вид тренерської ліцензії є початковим рівнем футбольної освіти. Адже для того, щоб отримати можливість навчання за програмою "В"-диплом УЄФА, обов'язковою умовою є наявність "С"-диплому". Також Тарас Петрович привітав усіх присутніх із завершенням курсів, та побажав не зупинятися на досягнутому, кар'єрного зросту і позитиву у роботі.

С диплом ФФУ
С диплом ФФУ
С диплом ФФУ
С диплом ФФУ
С диплом ФФУ
С диплом ФФУ
С диплом ФФУ
С диплом ФФУ
С диплом ФФУ
С диплом ФФУ
С диплом ФФУ
С диплом ФФУ
С диплом ФФУ
Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу