Новини :: Технічний департамент

|

Розпочали роботу курси підвищення кваліфікації тренерів за програмою "С-диплом УАФ"

Розпочали роботу курси підвищення кваліфікації тренерів за програмою С-диплом УАФ

Без кваліфікованої підготовки тренерів дитячого та аматорського рівня неможливо побудувати ефективну систему підготовки кваліфікованих футболістів. 14 грудня у приміщенні офісу Івано-Франківської обласної асоціації футболу (ІФАФ) розпочали роботу курси підвищення кваліфікації тренерів за програмою "С-диплом УАФ". Нагадуємо, що право на навчання на даних курсах мають тільки тренери, у яких закінчується або закінчилась зазначена вище ліцензія.

Навчання відбувалось з використанням програми Zoom, яка є лідером в області сучасних засобів відеозв'язку, пропонуючи просту і надійну хмарну платформу для відео- і аудіозв'язку, чатів і веб-семінарів з використанням різних мобільних, настільних і конференц-систем.

Відкрив курси керівник Технічного департаменту ІФАФ Микола Васильків, який ознайомив присутніх з розкладом навчального процесу, та передав слово лектору першого дня навчань – начальнику відділу дитячо-юнацького футболу Української асоціації футболу Валерію Золотухіну.

Спочатку слухачі курсів прослухали лекцію про філософію навчального курсу з підвищення кваліфікації за програмою "С-диплом УАФ", про методи та форми реалізації даної програми. А після невеличкої перерви, ознайомилися з сучасними вимогами до організації навчально-тренувального процесу для футболістів різних вікових категорій з урахуванням сучасних трендів, організацією тестування юних футболістів.

Курси С диплом УАФ
Курси С диплом УАФ
Курси С диплом УАФ
Курси С диплом УАФ
Курси С диплом УАФ
Курси С диплом УАФ
Курси С диплом УАФ
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу