Новини :: Різне

|

100 днів незламності України

100 днів незламності України

Повномасштабна війна увійшла в нашу реальність та зруйнувала всі мрії, плани, очікування. Зруйнувала долі. Зруйнувала наші міста та села. Змусила переоцінити пріоритети в нашому житті. Ми зрозуміли, що є справді цінним і дорогим серцю. І ми знаємо нашу найвищу цінність - це наша рідна незалежна Україна!

За 100 днів війни кардинально змінилися цінності і щоранку ми просто радіємо можливості зустріти новий день. 100 днів, як наше життя поділилось на "до" і "після".

100 днів, як багато хто із нас, покинув свої домівки, не має планів на майбутнє, живе одним двома днями. 100 днів, як весь світ став жовто-блакитним, ми волонтеримо і допомагаємо один одному.

100 днів ненависті до рашистів, які принесли біль у наші домівки, страшні смерті невинних людей і дітей. 100 днів, як ми продовжуємо жити всупереч усьому, заради світлого майбутнього, заради рідних і близьких, заради України.

Та одне ми вже знаємо точно: перемога буде за нами! Ми в силі вигнати рашистську нечисть з нашої землі. І віримо, що це буде скоро.

Продовжуємо жити з вірою в наші Збройні Сили України! Продовжуємо підтримувати та волонтерити! Дякуємо нашим захисникам! Слава Україні!

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу