Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

22 травня в СК Академії НФК "Ураган" відбувся одноденний благодійний турнір "Uragan Pаrent's Cup". У турнірі взяли участь батьки вихованців Академії та ДЮН НФК "Ураган" 2009-2017 років народження. Даний турнір був ініційований батьками вихованців задля зібрання коштів на підтримку Збройних Сил України.

Учасники змагань, на основі жеребкування, були розділені на дві групи та зіграли групові матчі, надалі – стикові протистояння за місця. У фінальному двобої зіграли батьки вихованців 2015 р.н. та батьки вихованців 2014 р.н. У запеклому протистоянні перемогу з рахунком 2:1 вибороли батьки вихованців 2015 р.н.

Зібрані під час турніру кошти були передані у координаційний Центр допомоги військовим Прикарпаття "SaveUkraineNow", який створений для забезпечення комплексних потреб військових батальйонів Івано-Франківської області на передовій. Головною метою Центру "SaveUkraineNow" є координація, аналіз, збір та направлення різноманітної допомоги у місця найбільшої потреби. Центр створив загальну, синхронізовану базу, щоб зосередити всі запити та можливості та спростити процес забезпечення наших військових.

Турнір на підтримку ЗСУ

28-29 відбувся благодійний міні-футбольний турнір на підтримку воїнів Ворохтянської громади. За підсумками турніру визначилися його переможці, яких відзначено кубками, медалями та грамотами.

Серед ветеранів: 1 місце – м. Надвірна, 2 місце – с. Микуличин, 3 місце – с. Татарів.

Серед основних команд: 1 місце – "Казка" м. Надвірна, 2 місце – "Олімп" с. Татарів, 3 місце – "Підліснів-Карпати" с. Микуличин.

Під час турніру на підтримку воїнів Ворохтянської громади зібрано 23 718 гривень.

Турнір на підтримку ЗСУ

29 травня до Дня міста Калуша відбувся благодійний турнір з міні-футболу серед ветеранів під гаслом "Граємо в футбол – підтримуємо ЗСУ!". У змаганнях взяли участь чотири команди: "Будівельник", "Калуш", "Калуш–1000 дрібниць" та "Касабланка". "Будівельник" у фіналі обіграв "Калуш–1000 дрібниць" та став переможцем турніру. Усі учасники змагань були нагороджені грамотами. А зібрані благодійні внески в сумі 8 000 гривень передано волонтерові, колишньому футболісту Олегові Івахнюку, який був присутній на змаганнях, як головний гість. Всі кошти будуть спрямовані на допомогу Збройних Сил України!

Турнір на підтримку ЗСУ

29 травня в Коломиї на стадіоні "Юність" відбувся товариський матч між футбольними клубами "Покуття" (Коломия) та "Буковина U19" (Чернівці). Поєдинок вийшов надзвичайно цікавим, а інтрига тривала з першої і до останньої хвилини. Перемогу в поєдинку здобули гравці "Покуття" з рахунком 3:0. Проте, найголовніший результат не підсумок гри, а той факт, що в цей день вдалося зібрати 10 000 гривень, які будуть передані нашим захисникам – Ультрас Покуття батальйону Тризуб імені Степана Бандери.

Турнір на підтримку ЗСУ

29 травня івано-франківське "Прикарпаття" провело черговий благодійний матч для допомоги Збройним Силам України. Суперником першолігової команди став учасник аматорського чемпіонату області – команда "Нафтовик" з Долини. Товариська гра завершилася "сухою" перемогою івано-франківців 3:0, у складі яких забитими м'ячами відзначились Воробчак, Цюцюра (з пенальті) і Барчук. Незважаючи на дощову погоду, чимало людей завітало на долинський стадіон "Нафтовик Арена", на трибунах якого організаторам вдалося зібрати певну фінансову допомогу на потреби Збройних Сил України.

Турнір на підтримку ЗСУ

Разом ми зможемо подолати всі негаразди. В єдності сила! Маленькими спільними кроками ми всі йдемо до великої перемоги. Віримо у нашу державу та ЗСУ!

За матеріалами прес-служб інтернет-видань Івано-Франківської області