Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

У період з 4 по 12 липня на теренах Івано-Франківської області відбулося кілька футбольних благодійних турнірів на підтримку Збройних Сил України.

10 липня у місті Тисмениця з ініціативи місцевого футбольного клубу "Хутровик" відбувся Благодійний турнір з футболу серед команд Тисменицької громади на підтримку Збройних Сил України. На стадіоні "Хутровик" зустрілися 8 команд: ФК "Клубівці", "Хутровик" Тисмениця, "Стримба" Липівка, ФК "Марківці", "Цегельник" Нові Кривотули, ФК "Старі Кривотули", "Козацький острів" Чорнолізці і команда Івано-Франківського РТЦК та СП. Привітала учасників змагань, тренерів та суддів міський голова Тетяна Градюк. Мета турніру – збір коштів для придбання військової амуніції військовослужбовцям з Тисменицької громади, які служать в Збройних Силах України. За результатами зіграних матчів перше місце у турнірі здобув "Козацький острів" Чорнолізці. "Срібним" призером став ФК "Клубівці". Третє місце посів "Хутровик" Тисмениця. До збору коштів, організувавши майстер-клас, долучилася команда ГО "Аутизм: Особливий Всесвіт" з Херсона, яка наразі знайшла прихисток у Тисмениці. Зібрані на турнірі 27 000 гривень спрямують на потреби українських захисників.

Турнір на підтримку ЗСУ

12 липня у Шепарівцях, що на Коломийщині, відбувся турнір пам’яті легендарного прикарпатського тренера та футболіста київського "Динамо" та "Дніпра", володаря Кубка кубків, суперкубка УЄФА, чемпіона Європи серед молодіжних команд 1976 року, чемпіона СРСР 1977 року в складі київського "Динамо" Петра Слободяна. Цього разу в турнірі взяли участь три команди коломийської громади – ФК "Шепарівці", "Еверест" Залуччя та "Підгір’я" Іванівці. Перемогу в змаганнях здобув "Еверест". Друге місце вибороли футболісти "Підгір’я", а третім фінішував ФК "Шепарівці". Усі виручені під час матчів турніру кошти будуть спрямовані на допомогу нашим Збройним Силам України.

Турнір на підтримку ЗСУ

12 липня в Надвірній на спортивному майданчику зі штучним покриттям стадіону "Нафтовик" відбувся Благодійний турнір Надвірнянської МТГ з міні-футболу на підтримку Збройних Сил України. У змаганнях взяли участь 8 команд Надвірнянської ТГ. Перемогу здобули футболісти футбольного клубу "Страгора" Стримба. Зібрані під час турніру 5 000 гривень будуть передані на допомогу ЗСУ.

Турнір на підтримку ЗСУ

9 та 10 липня на футбольних полях Прикарпаття в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років відбулися благодійні матчі на підтримку Збройних Сил України "Разом до перемоги". Нагадуємо, благодійні матчі будуть проводитись у період з 2 липня по 21 серпня. Усі зібрані кошти спрямують на потреби українських захисників.

Також 9 та 10 липня на футбольних полях Надвірнянського району відбулися благодійні матчі на підтримку Збройних Сил України "Разом Ми Сильні" в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць районних змагань з футболу сезону 2021-2022 років. Нагадуємо, благодійні матчі будуть проводитись у період з 3 липня по 24 серпня. Усі зібрані кошти спрямують на потреби українських захисників.

За матеріалами прес-служб інтернет-видань Івано-Франківської області