Новини :: Турніри

|

Команда Національної гвардії виборола "Кубок Захисників"

Команда Національної гвардії виборола Кубок Захисників

З нагоди Дня Збройних сил України в муніципальному фізкультурно-оздоровчому комплексі м. Івано-Франківська 6 грудня відбувся турнір з футзалу "Кубок Захисників". Організувала захід новостворена Асоціація футболу учасників АТО Івано-Франківської області, а також Івано-Франківська обласна федерація футболу спільно з Асоціацією міні-футболу Івано-Франківської області.

Відкрили турнір заступник голови Івано-Франківської обласної ради Сергій Басараб, заступник голови м. Івано-Франківська Олексій Кайда, в.о. начальника управління патрульної поліції Олег Сердюк, заступник начальника головного управління Національної поліції Олег Йосипів, голова Асоціації футболу учасників АТО Андрій Долик, перший заступник голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим, заступник голови ІФФФ Віталій Монастирський, голова Асоціації міні-футболу Івано-Франківської області Ігор Овчар.

Під час урочистої частини відкриття турніру почесні гості звернулися до присутніх із привітаннями та побажаннями успіхів, налаштували їх на перемогу та висловили сподівання, що гравці зможуть показати високий рівень підготовки, розкрити свої футбольні таланти та отримати задоволення від гри, а також побажали усім найголовнішої перемоги, якої наразі потребує наша країна.

У змаганнях взяли участь івано-франківські команди ФК "АТО", Національної поліції, військової частини №1241 Національної гвардії та обласного управління ДСНС. Після жеребкування команди за кубковою системою розіграли головний приз турніру.

У першому півфінальному матчі між командами Національної поліції та Національної гвардії переможця у основний час не було виявлено – 1:1. У серії пенальті більш влучнішими виявилися нацгвардійці – 3:2.

Другий півфінал між командами АТО та ДСНС проходив у рівній, непоступливій боротьбі, але двома влучними "пострілами" надзвичайникам все ж вдалось здолати опір атовців – 2:0.

Фінал видався дуже запеклим та видовищним, команди Національної гвардії та обласної ДСНС ні в чому не поступалися одна одній. Суперники обмінялися голами і далі намагалася забити бодай один м'яч, який міг би стати переможним. Проте рахунок залишився нічийним – 1:1. В бій пішли пенальті. Вдача була на стороні нацгвардійців – 4:3.

Усі команди отримали дипломи за участь та футзальні м'ячі. Переможцям дістався Кубок. Також індивідуальні нагороди були вручені кращим гравцям змагань:

кращий воротар – Михайло Абрамчук (Національна гвардія);

кращий гравець – Олег Базилів (АТО);

кращий бомбардир – Андрій Кицман – 3 м'ячі (ДСНС).

Загалом турнір пройшов на високому рівні, принциповість, зарядженість на боротьбу, непоступливість залишились на футбольному полі, а за його межами царювали єднання, доброзичлива атмосфера, нові контакти, дружні стосунки і народження нових ідей і планів на майбутнє.

Кубок Захисників
Кубок Захисників

Пропонуємо вашій увазі ФОТОЗВІТ турніру "Кубок Захисників" члена Комітету зі зв'язків із засобами масової інформації фотокореспондента Петра Белея та відео-сюжети компаній ОТБ "Галичина" та ТРК "Карпати":

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу