Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Делегація УАФ на чолі з президентом Андрієм Павелком відвідала Івано-Франківськ

Делегація УАФ на чолі з президентом Андрієм Павелком відвідала Івано-Франківськ

Українська асоціація футболу продовжує співпрацю з футбольною спільнотою всієї України заради спільної перемоги.

16 квітня президент Української асоціації футболу, голова Координаційного центру УАФ Андрій Павелко разом із першими віце-президентами асоціації Анатолієм Демяненком, Олегом Протасовим, Вадимом Костюченком та віце-президентом, генеральним секретарем УАФ Юрієм Запісоцьким завітали в Івано-Франківськ з робочим візитом.

На початку квітня в Івано-Франківську відновили заняття дитячо-юнацькі футбольні школи. Керівники міста і області дали добро на такий крок, аби надати можливість дітям-футболістам відійти від шоку, до якого призвела війна. Особливо це було потрібно тим, хто приїхав зі Сходу. Нині вони займаються з місцевими вихованцями.

Делегація Української асоціації футболу відвідала навчально-тренувальні заняття за участю СДЮСШОР "Прикарпаття" та Футбольної академії "Прикарпаття". В складах обох команд участь у тренувальному процесі беруть і діти внутрішньо переселених осіб.

Зустрічали делегацію УАФ на місцевому стадіоні "Хет-Трик Арена" працівники адміністрації Івано-Франківської обласної асоціації футболу на чолі з головою Андрієм Бондаренком, виконавчий директор ДЮФЛІФО Микола Васильків, міський голова м.Івано-Франківська Руслан Марцінків, начальник управління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Орест Оклієвич, головний тренер одеського "Чорноморця" Роман Григорчук.

Присутні поспілкувалися з юними футболістами, побажали їм та усім дітям нашої країни якнайшвидшого закінчення війни, перемоги добра над злом та щасливої долі в квітучій Україні. Андрій Павелко з колегами подарували від УАФ капітанам команд сітки з м’ячами для занять футболом.

Далі делегація УАФ відвідала Координаційний Центр Забезпечення Спротиву "SaveUkraineNow", який було створено Івано-Франківською міською радою, Громадською спілкою "Бізнес Асоціація Івано-Франківська", Територіальною обороною Збройних Сил України в Івано-Франківську, благодійною організацією "Тепле місто", інноваційним центром Промприлад.Реновація, Івано-Франківським Драмтеатром ім. Івана Франка спільно з іншими партнерами, щоби забезпечувати потреби територіальної оборони Івано-Франківська та області, ЗСУ, переселенців та нагальні гуманітарні запити.

Наступний пункт зупинки делегації УАФ – спортивний зал місцевого Коледжу фізичного виховання, де стався абсолютно безпрецедентний випадок від початку війни. Відразу 14 футболістів та тренерів футбольного клубу Першої ліги ПФЛ "Прикарпаття" з Івано-Франківська склали присягу на вірність народу України і пішли на службу до ЗСУ.

Андрій Павелко привітав наших воїнів-футболістів і побажав повернутися з перемогою:

"Дана подія – унікальний приклад патріотизму в історії українського футболу! Після нашої перемоги над російськими орками буде створена збірна з футболістів, які в лавах ЗСУ захищають країну. Впевнений, що вона отримає потужну підтримку наших вболівальників! А МФК "Прикарпаття" продовжить виступати і здобувати нові перемоги в чемпіонаті України. Сьогодні футбольна родина на захисті незалежності і майбутнього нашої держави!"

Далі в приміщенні конференц-залу "Фонтуш Бутік Готелю" делегація УАФ зустрілася з футбольним активом Івано-Франківської області (працівники адміністрації "ІФАФ", голови районних асоціацій футболу, члени Виконавчого комітету "ІФАФ). Присутні обговорили життя футбольної України, Івано-Франківщини в умовах воєнного стану, питання роботи місцевого хабу УАФ.

Підсумовуючи результат зустрічі, президент УАФ Андрій Павелко відмітив, що візитом в Івано-Франківськ задоволений, з усіма було надзвичайно приємно побачитись, поспілкуватись і поділитися планами щодо розвитку футболу після нашої перемоги.

Пропонуємо також вашій увазі відео-сюжет ФУТБОЛ NEWS/ТЕЛЕКАНАЛИ ФУТБОЛ 1,2,3, де на 02:00 хв. гравці МФК "Прикарпаття" склали присягу на вірність Україні, а на 17:50 хв. йдеться про відновлення в Івано-Франківську діяльності дитячих футбольних шкіл:

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу