Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

14-15 травня у м. Яремче, с. Микуличин та смт. Делятин відбулись матчі Благодійного турніру "РАЗОМ МИ СИЛЬНІ" на підтримку Збройних Сил України. Протягом двох днів за звання переможця боролись 20 команд – 14-ть аматорських та 6-ть ветеранських. Головною метою турніру була благодійність, тож завдяки внескам команд та небайдужих людей було зібрано 32 тисячі 440 гривень та 100 доларів, які будуть передані на потреби Збройних Сил України.

Серед ветеранів перемогли футболісти міста Надвірна, в аматорському турнірі найкращими стали гравці ФК "Надвірна".

Призери Благодійного турніру серед ветеранів: 1. м. Надвірна, 2. с. Микуличин, 3. м. Яремче.

Призери Благодійного турніру серед аматорів: 1. ФК "Надвірна", 2. ФК "Бандерштадт" Надвірна, 3. ФК "Олімп" Татарів.

Організатори: ФК "Микуличин", Яремчанська ТГ, ФСТ "Динамо" та Надвірнянська районна асоціація футболу дякують всім, хто долучився.

Турнір на підтримку ЗСУ

21 травня в с. Шепарівці Коломийського району відбувся благодійний турнір з міні-футболу на підтримку Збройних Сил України. Перемогу в турнірі здобула команда МФК "Вовки" м. Коломия. Головною метою турніру став збір коштів для Збройних Сил України, які будуть відправлені нашим захисникам!

Турнір на підтримку ЗСУ

22 травня на стадіоні с. Дзвиняч Івано-Франківського району відбувся футбольний турнір на підтримку Збройних Сил України. Участь в змагання взяло 6 команд з декількох територіальних громад Богородчанщини. Команди було розділено на 2 групи.

Група "А": Дзвиняч – Жураки 1:0, Пороги – Дзвиняч 1:4, Пороги – Жураки 2:0.

Група "Б": Старі Богородчани – Грабовець 2:1, Підгір’я – Грабовець 0:0, Підгір’я – Старі Богородчани 1:0.

У фінальному матчі зустрілись переможці груп команди Підгір’я та Дзвиняч. Результат матчу 1:0 на користь футболістів Підгір'я. Всі отримані від цього заходу кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

Турнір на підтримку ЗСУ

22 травня в с. Пасічна Надвірнянського району на спортивному майданчику зі штучним покриттям Пасічнянського ліцею в підтримку Збройних Сил України відбувся відкритий благодійний турнір з міні-футболу серед ветеранів "Разом до Перемоги".

В змаганнях взяли участь п'ять команд, які були поділені на дві групи. В першій групі змагалися ветерани ФК "Горгани" (Зелена), ФК "Бистриця" (Пасічна) та ФК "Бескид"(Надвірна), а в другій групі мірялися силами футболісти адміністрацій Пасічнянської та Надвірнянської територіальних громад.

Основна мета спортивного заходу, який проходив за ініціативи сільського голови Андрія Гунди та при підтримці Управління освіти, культури, молоді та спорту Пасічнянської сільської ради – збір коштів на підтримку Збройних Сил України, до збору яких протягом змагань мали змогу долучитися всі охочі.

Учасників змагань привітали і побажали успіхів та перемоги голова Надвірнянської районної асоціації футболу Руслан Нестерук та спортінструктор Управління освіти, культури, молоді та спорту Пасічнянської сільської ради Ігор Зеленюк.

За результатами матчів, які починалися з хвилини мовчання за загиблими захисниками України, переможцем благодійного турніру стала ветеранська збірна футбольного клубу "Бескид", яка отримала з рук організаторів спортивного заходу Кубок та Почесну грамоту переможця. Друге місце в команди адміністрації Пасічнянської територіальної громади, а третє місце посіла збірна адміністрації Надвірнянської територіальної громади.

Фіналісти благодійного турніру і учасники змагань ФК "Горгани" та "Бистриця" теж нагороджені Почесними грамотами. Також Почесними грамотами відзначено кращого гравця турніру Володимира Крошкова (Пасічнянська ТГ), кращого воротаря змагань Василя Завадського (Надвірнянська ТГ) та кращого бомбардира турніру гравця ФК "Бескид", майстра спорту України з футболу Андрія Максим'юка.

Турнір на підтримку ЗСУ

22 травня в с. Пістинь Косівського району відбувся благодійний турнір з футболу на підтримку Збройних Сил України – "Україна ЄДИНА – 2022". У змаганнях узяли чотири команди: "Карпати" Кути, ФК "Турка", "Гуцульщина" Косів та "Кремінь" Пістинь.

Під час урочистого відкриття голова Косівської районної асоціації футболу Василь Якимишин вручив командам 15 футбольних м’ячів, побажав вдалої ігри та позитивних емоцій.

Ігри відбувалися в напруженій, але дружній атмосфері. Результати ігор 1/2 фіналу: "Кремінь" Пістинь – "Карпати" Кути - 0:0 (по пенальті 4:3), "Гуцульщина" Косів – ФК "Турка" - 0:3. У грі за третє місце гравці "Карпат" поступилися "Гуцульщині" з рахунком 1:2, а у фіналі ФК "Турка" обіграла господарів турніру з рахунком 4:1, і тим самим стала переможцем благодійного турніру з футболу на підтримку ЗСУ "Україна ЄДИНА – 2022".

У номінаціях кращим воротарем став Денис Іванюк ("Кремінь"), кращим бомбардиром – Олександр Романчук (ФК "Турка"), кращим гравцем турніру – Артем Шолер (ФК "Турка").

Спонсорами даного турніру виступили староста с. Пістинь Тодорак Дмитро Іванович, Мосейчук Іван Іванович, депутат Косівської міської ради Табахарнюк Василь Васильович, ресторан "Підкова" – Гаврилків Назарій Васильович, Мосейчук Василь Петрович забезпечив гравців водою "Пістинська джерельна", Миронюк Юрій Петрович, гравці команди "Кремінь" Пістинь, Курищук Сергій Іванович та Мосейчук Юрій Іванович.

Зібрані кошти в сумі 14 201 грн. підуть на потреби односельчан, які захищають нашу Україну на сході в лавах ЗСУ.

Турнір на підтримку ЗСУ

21-22 травня с. Заболотів Коломийського району відбувся благодійний турнір на підтримку Збройних Сил України "Вільні люди – 2022". У змаганнях взяли участь "Темп-1973", "Джокер", "Стара Сеньйора", "Байрактар" (усі – Заболотів ), ФК "Ганьківці", "Чайка-2" (Іллінці), "Аеліта" (Олешків) та ФК "Борщів. За результатами турніру перемогла команда ФК "Борщів", друге місце посіла команда "Джокер" Заболотів, третє – "Аеліта" Олешків. Фінальні матч пройшов у впертій боротьбі – 2:2 в основний час. ФК "Борщів" був кращим в серії пенальті – 5:4. "Аеліта" з рахунком 3:1 здолала опір ФК "Ганьківці". Благодійний турнір став черговою можливістю проявити не лише свою футбольну майстерність, а й зробити черговий невеличкий вклад у підтримку Збройних Сил України задля нашої майбутньої перемоги.

Турнір на підтримку ЗСУ

Разом ми сильні! Продовжуємо боротьбу з рашистами! Слава Україні! Слава ЗСУ!

За матеріалами прес-служб інтернет-видань Івано-Франківської області