Новини :: Різне

|

Дев'яностий день героїчного спротиву України проти росії

Дев'яностий день героїчного спротиву України проти росії

90-й день нашої незламності, сміливості, відваги... 90-й день боротьби за мир в домівках кожного українця… Дехто давав нам лише три дні, а ми вистояли три сміливі, звитяжні, героїчні місяці й продовжуємо боротьбу за нашу свободу та незалежність.

Російське планування провалилось у перші дні вторгнення. Швидкої війни не вийшло, а до затяжної ніхто не готувався, ні рф, ні Захід. Після перемовин у Стамбулі в росії перемогла "партія війни" та кремль остаточно зробив ставку на затягування конфлікту, закінчення якого зараз важко точно спрогнозувати. Ми накопичуємо резерви для того, щоб піти у контрнаступ.

Росіяни хочуть якомога більше окупувати наших територій, паралельно відтягуючи постачання нам зброї, діючи на рівні дипломатів та емісарів, а також намагаючись знищити поставки та інфраструктуру ракетними ударами. Це відтягує, але не відміняє нашого наступу та перемоги. Ефективність і швидкість наших дій будуть залежати від поставок озброєння. Частину якого ще треба виготовити.

Триває 90-й день повномасштабної війни. За ці три місяці Україна змогла змусити відступити "другу армію світу" в кількох областях. Але Схід охоплений важкими боями – там окупанти продовжують наступати, не гребуючи винищенням населених пунктів на своєму шляху.

З 24 лютого російська армія завдала по Україні 1474 ракетні удари, застосувавши 2275 різних ракет. Найтяжча бойова ситуація нині – на Донбасі. Бахмут, Попасна, Сєвєродонецьк – на цьому напрямку російські окупанти зосередили найбільшу активність на цей час.

Найближчі тижні війни будуть складними, але в нас немає жодної альтернативи, окрім як боротися і перемогти! Ми на своїй землі! Все буде Україна!

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу