Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

У Верховині відбувся турнір з футболу

У Верховині відбувся турнір з футболу

21 травня на стадіоні "Черемош арена"смт. Верховина за підтримки Верховинської районної асоціації футболу відбувся одноденний турнір з футболу серед загальноосвітніх навчальних закладів району – "Все буде Україна". Його метою стали: пропаганда здорового способу життя, фізичний розвиток та виховання патріотичного духу у молодого покоління.

У змаганнях могли приймати участь юнаки 2005 року народження та молодші. На старт турніру вийшли команди шкіл (ліцеїв) із селища Верховина, сіл Замагора та Верхній Ясенів. На превеликий жаль з тих чи інших причин не змогли взяти участь у змаганнях команди навчальних закладів інших населених пунктів Верховинського району.

У матчі відкриття футболісти із Замагори досить легко здолали більш іменитого суперника із районного центру – 6:0. У другій грі господарі майданчика зазнали ще більшої поразки у протистоянні з командою Верхнього Ясенова – 0:8.

Справжньою окрасою змагань стала заключна гра, в якій в очному протистоянні команди з Верхнього Ясенова та Замагори вирішували долю переможця змагань та відповідно володаря красеня-кубка. На цей раз сильнішими виявилися футболісти з Верхнього Ясенова, фінальний результат 2:0 на їх користь.

По завершені змагань команди учасники були нагороджені пам’ятними грамотами. Колективу з Верхнього Ясенова вручено кубок переможця змагань, а всі команди отримали від Верховинської районної асоціації футболу фірмові м’ячі.

Турнір на підтримку ЗСУ
Прес-служба Верховинської районної асоціації футболу